« Bakåt

Test Teleskoplastare


Kursbeskrivning

Teleskoplastare (uppkörning) Validering för certifiering TYA och BYN.

Validering (uppkörning) på teleskoplastare, här måste man ta sig en liten fundering på till vad, vart och vilka redskap jag skall använda. Lägsta nivå när det gäller teleskoplastare är som truck klass C7 teleskoptruck. Med denna utbildning får man arbeta med teleskoplastaren på hårdgjorda ytor, med gafflar eller likande redskap.

Sen har vi då den högre nivån för Teleskoplastare, där man med högsta behörighet när det gäller teleskoplastaren, även får arbeta utanför de begränsade områdena , här försvinner de begränsningar som finns med Truck klass C7. Här kan man även börja använda teleskoplastaren, med skopa.

Denna validering (UPPKÖRNING) tar en dag under förutsättning att du har kompetens, så du kan klara denna uppkörning, med både teoretiska och praktiska prov.

Inför denna dag ser vi till att du får ut ett enklare teoretiskt material som du kan läsa på innan uppkörningen. Det är ju även så att har du tillräcklig praktisk erfarenhet så skall du inte behöva läsa på alls, utan det här skall du klara av.

Ring gärna och prata med oss, vi kommer gärna till dig eller Ert företag, kombinera gärna uppkörningen med något annat maskinslag, så skall vi se till att du får ett bra pris.

Vi håller validering över hela landet exempelvis Skåne, Göteborg, Halland, Kalmar, Småland, Mälardalen med Enköping, Uppsala, Östhammar som exempel.

Tid

1 dag, 08:00 - 16:00
Inga tillgängliga datum för den valda kursen